Parabol TV

Ønsker du et stærkt signal med rigtig god billedkvalitet kan det være en fordel, at vælge og modtage sit signal via parabol tv. Parabol tv tilbydes bl.a. af Canal Digital og Viasat. En parabol synes oftest ikke, at være voldsomt pæn, men ønsker man en TV pakke med massere af underholdning og bor et sted hvor kabel-tv ikke kan blive aktuelt i øjeblikket, så er parabol tv en fin løsning. Parabol tv benyttes stadigvæk er rigtig mange i og med, at der kan modtages en del flere kanaler end hvad der måske kan gøres via kabelnettet. Derudover får du dit signal helt alene og det er bl.a. derfor du kan trække langt bedre kvalitet end man kan via kabel i øjeblikket, da det delles blandt andre.

Gratis tv-kanaler

Med parabol tv kan du også modtage gratis tv-kanaler. I dette tilfælde og alt efter hvor du bor i landet kan der modtages tyske samt Engelske tv-kanaler som f.eks. BBC.

Ulemper ved parabol-tv

En parabol kan som tidligere nævnt give en masse gode fordele og giver en rigtig god billedkvalitet. En parabol skal naturligvis installeres og kan i nogle tilfælde være sårbar overfor vind og vejr som f.eks. snevejr hvor fygesne på skærmen kan forstyrre signalet. Store mængder regn kan være forstyrrende, men er som oftest ikke.