Internet

Der findes mange forskellige udbydere af tv og internet og vi har derfor igen kun valgt at sammenligne enkelte af de danske udbydere på denne hjemmeside. Det skal nemlig siges, at der findes mange udbydere som f.eks. tilbyder mobiltelefoni og mobilabonnementer samt mobilt bredbånd, hvilket vi ikke har fokus på, på denne side. Vi sammenligner kun udbydere hvor der også kan indgå TV pakker samlet - så slipper man for 2 regninger og kan ofte også spare penge. Blandt de internet udbydere vi sammenligner kan vi bla. nævne YouSee, Fullrate, Telia, TDC og Waoo. De mest solgte og benyttede hastigheder for internet i de fleste danske hjem er på hastigheder fra ca. 10 Mbit. Enkelte steder kan du dog få hastigheder der er langt hurtigere, hvilket du naturligvis selv kan vurdere iht. hvad du har brug for. Markedet og hastighederne ændre sig hele tiden med hurtige skridt så det kan ofte være, at der er gode tilbud at hente.

YouSee tv og internet Grundpakken 26 kanaler Kabel TV kr. 2.432,- Kr. 289,- Læs mere
Telia TV og internet Telia startpakken 15 kanaler Kabel TV kr. 2.369,- Kr. 329,- Læs mere
Fullrate tv og internet Fullrate TV 24 kanaler Kabel TV kr. 1.692,- Kr. 199,- Læs mere
Stofa bredbånd og TV Lille TV pakke
20 Mbit Bredbånd
28 kanaler Bredbånds TV kr. 408,- Kr. 408,- Læs mere
Waoo tv og internet Lille TV pakke 22 kanaler Antenne kr. 1.212,- Kr. 119,- Læs mere

Vi har valgt kun, at sammenligne enkelte tv-pakker ved overstående udbydere idet, at der findes mange forskellige hastigheder samt priser som hele tiden ændre sig. Hos de overstående udbydere har du mulighed for, at samle internet og tv og du bør derfor se nærmere på deres website for aktuelle gode tilbud. Klik på "læse mere" og gå direkte til udbyderens hjemmeside. I enkelte tilfælde som ved f.eks. Telia, så er tv og internet allerede samlet i en pakkeløsning

Billig internet

Her på siden har vi valgt at sammenligne de mest populære udbydere af internet og bredbånd. Dvs. At i overstående oversigt ikke er fremlagt alle udbydere og ikke noget mobilt bredbånd – alle internet forbindelser og hastigheder er tiltænkt til samlede løsninger med TV og internet. Når du leder efter billigt internet skal du naturligvis også kigge på hastigheden da det naturligvis er irriterende hvis man vælger en for langsom forbindelse. Det er meget almindeligt at dette marked ændre sig en del da der er stor konkurrence blandt udbyderne på markedet. Derfor kan det godt være en god idé, at holde øje med om nogle har gode tilbud. Du skal selvfølgelig også kigge efter bindingsperioder, hvilket er forskelligt fra udbyder til udbyder. Nogle steder kan du binde dig til 6 mdr. Og andre uden binding, hvilken vil påvirke mindsteprisen en del.

Telia bredbånd