Internet

Er du en af de 94 pct. af danskerne som dagligt er på internettet og skal du bruge noget billigt wifi er du kommet til det rigtige sted. Hos tvoginternet er vi eksperter i at finde gode stedet at købe dit internet hvor både hastigheden, kundeservice og prisen er god. Du har sikkert oplevet at din internetforbindelse er ustabil eller har problemet med at koble dig til din router. Det kan løses med den rigtige router som du ofte får tilsendt fra dit internetselskab. YouSee sender dig en 5GHz router som er helt ny fra 2019. Den har rigtig god rækkevidde og kan godt levere WIFI til et helt rækkehus eller en normal størrelse villa.

Det billigste internet i Danmark

Bor du i en lille lejlighed og skal bare bruge det absolut billigste internet er det en god idé at kigge i vores oversigt. Her har vi samlet de steder vi mener det vil være en god idé at kigge på priser inden du køber nyt internet. F.eks. skal du kigge efter bindingsperiode, download hastighed og upload hastighed.

Download og upload hastighed – hvad er det?

Når du skal ud og finde nye internet skal du kigge efter hvilke hastigheder der bliver tilbudt. De er altid delt op i to ting: Download og upload. Alt efter dit behov skal du overveje at skrue op og ned for disse hastigheder. Hvis du f.eks. skal streame Netflix på flere devices på én gang vil det kræve højere hastighed end hvis du kun skal streame på én device.

Download: Download hastigheden bruges når du surfer på nettet og bruger facebook. Det er den tid det tager at hente siden ned fra internettet og til din computer. Denne bruges også når man spiller computer på nettet, og når du streamer en film. Hvis du skal hente en stor fil som du har fået sendt via e-mail vil det også være din download hastighed der har indflydelse på dette. Kort sagt: Download = Når du henter ting fra internettet ned på din computer

Upload: Din upload hastighed bruges når du sender ting til andre. Det kan være, at du sender e-mails med store filer, streamer din computerskærm via Skype eller Teamviewer eller seeder med uTorrent. Kort sagt: Upload = Når du sender ting fra din computer og ud på internettet

Her er vores anbefalinger til hastigheder du bør ramme:

  • Udelukkende Facebook og surfe på nettet: 10Mbit/2Mbit
  • Gaming på PC: 50Mbit/10Mbit
  • Streaming på én device: 50Mbit/10Mbit
  • Streaming på flere devices: min. 200Mbit/20Mbit