TV pakker

Ud af de ca. 10 udbydere af TV-pakker på markedet har vi her på siden valgt at sammenligne enkelte tv-udbydere som også samlet tv og internet under et. Du kan nemt og enkelte tilgå dig, deres hjemmeside ved at klikke på "læse mere" knappen i nedenstående tv-bredbåndsoversigt. Der findes hos alle udbydere ca. 2-4 grundpakker hvor der indgår x antal tv kanaler og der kan dertil vælges tilkøb og både internet eller andre tilvalgskanaler. Hos mange af udbyderne er der også mulighed for at få TV og internet Samlet i én løsning, hvilket ofte kan være, at fortrække da der her kan spares nogle penge.

YouSee tv og internet Grundpakken 26 kanaler Kabel TV kr. 2.432,- Kr. 289,- Læs mere
Telia TV og internet Telia startpakken 15 kanaler Kabel TV kr. 2.369,- Kr. 329,- Læs mere
Fullrate tv og internet Fullrate TV 24 kanaler Kabel TV kr. 1.692,- Kr. 199,- Læs mere
Stofa bredbånd og TV Lille TV pakke
20 Mbit Bredbånd
28 kanaler Bredbånds TV kr. 408,- Kr. 408,- Læs mere
Waoo tv og internet Lille TV pakke 22 kanaler Antenne kr. 1.212,- Kr. 119,- Læs mere

Vi har valgt kun, at sammenligne enkelte tv-pakker ved overstående udbydere idet, at der findes mange forskellige hastigheder samt priser som hele tiden ændre sig. Hos de overstående udbydere har du mulighed for, at samle internet og tv og du bør derfor se nærmere på deres website for aktuelle gode tilbud. Klik på "læse mere" og gå direkte til udbyderens hjemmeside. I enkelte tilfælde som ved f.eks. Telia, så er tv og internet allerede samlet i en pakkeløsning

Billigste TV pakke

Her på siden kan du sammenligne TV pakker. Ud fra overstående sammenligning kan du tage udgangspunkt i enkelte udvalgte TV pakker da ikke alle er repræsenteret, men du kan naturligvis gå direkte til udbyderens hjemmeside via vores side ved at klikke på udbyderens logo ovenover. På deres hjemmeside kan du se meget mere om hvilke TV pakker der findes og helt sikkert finde en TV pakke som både er billig og kan dække de flestes behov. Skulle du være interesseret i, at spare penge kan det også lade sig gøre ved at vælge internet og TV samme sted, hvilket vi gerne vil anbefale. De mest almindelige internethastigheder er omkring 10Mbit, men man kan vælge forbindelser der strækker sig langt højere. Dette er dog ofte ikke nødvendigt til en enkelt familie med normalt forbrug. Vores sammenligning strækker sig til landsdækkende tilbud fra enkelte af de største udbydere og vi kan derfor ikke helt garantere, at det udbydere vi repræsentere her har de billigste TV pakker. F.eks. kan din lokale antenneforening, eller el-leverandør have nogle lokale tilbud. Vi anbefaler, at du eks. Via vores hjemmeside besøger de enkelte udbydere så du kan få en god fornemmelse af hvilke pakker der findes.

YouSee TV pakker

Kabel TV

Kabel-TV er absolut den mest benyttede måde at modtage sit TV-signal på. Kabel-tv er mest udbredt i byer end ude på landet hvor parabol tv er værd at fortrække til at modtage signalet på. Kabel netværket er opbygget af kobberledninger som går de fleste byer rundt hvor der både kan trækkes TV kanaler, men også internet hvis man ønsker dette som for eksempelvis en samlet løsning. TV-pakkerne har i Danmark været ret populære inden for kabel tv netværket. Hvis du er i tvivl om du kan modtage kabel tv, så kan du besøge en af udbydernes hjemmeside via vores oversigt ovenover. Besøg eks. YouSee, her vil siden automatisk spørge om post nr. Og fortælle om du kan modtage netop deres signal via kabel. Kan du ikke det, kan du også undersøge andre udbydere som f.eks. har parabol tv, internet-tv eller alm. Antenne signal.

TV der passer til dig

I dag er det blevet muligt, at se sine egne tv-kanaler som man ønsker det - næsten ! Der er hos mange tv-udbydere mulighed for, at vælge en TV-pakke og derefter vælge selv kanaler så man på en måde kan skræddersyge sin egen tv-løsning. Der går nok ikke længe før, at man kan lave sin helt egen TV-pakke uden faste kanaler da man ofte betaler mellem 10-40 kr. pr. tv-kanal der er i de faste tv-pakker. Så vil du gerne spare penge på din TV og internet pakke, så kan du med fordel samlet både tv og internet i én fast løsning som giver dig stort overblik og mange fordele som samlet kunde hos én udbyder.