YouSee TV pakker

YouSee er en af de mest benyttede TV udbydere på det danske marked. De har 3 grundpakker som alle kan tilpasses hvis der ønskes flere tilvalgskanaler. YouSee tilbyder grundpakken, mellempakken og fuldpakken. Hos YouSee har du også mulighed for at vælge telefoni samt internet så du kan samle TV og internet et samlet sted.

YouSee TV pakker

YouSee Plus

Har på nuværende tidspunkt TV pakke hos YouSee eller overvejer du at vælge YouSee, så kan du nemlig med fordel tilføje YouSee Plus til din nuværende pakke. Det gælder naturligvis uanset om det er grundpakken, mellempakken eller fuldpakken som du har. Med YouSee Plus Boks tilsluttet til tv’et og internettet derhjemme, får du adgang til massere af film som kan lejes direkte fra sofaen gratis. Du kan også pause, spole eller se film og udsendelser forfra. Du kan også optage en udsendelse, mens du ser en anden – og alt dette foregår direkte fra sofaen, fra fjernbetjeningen. YouSee kalder det for TV on demand.

Hvem er YouSee?

YouSee startede faktisk i 1963 som et jysk telefonselskab. Telefonselskabet der er tale om er faktisk det danske Tele Danmark (TDC) – Herefter blev det danske kabel tv døbt YouSee og er i dag en af danmarks største udbydere af kabel TV og internet pakker. Mere en 1 million danskere har valgt at modtage TV af YouSee.

Derfor anbefaler vi YouSee TV pakker

- Stort og bredt udvalg af gode danske og udenlandske kanaler
- Du kan vælge tilvalgspakker og tilvalgskanaler
- Du kan vælge 3 forskellige TV-pakker
- Alt efter dine ønsker kan du vælge imellem 19 ekstrapakker
- Du får dækning næsten uanset hvor du bor i Danmark
- YouSee PLUS boks giver dig mulighed for, at leje film, pause, spole eller starte en film/udsendelse forfra.
- Mulighed for at samle TV og internet et samlet sted

YouSee internet

Hos YouSee kan du vælge at få internet med hastigheder fra ca. 8 Mbit til 50 Mbit. Med i løsningen vil der være modem som kan installeres inden for få minutter. Du kan også vælge at købe mobilt bredbånd så du kan komme på nettet på farten.