Bedste internet

Leder du efter det bedste internet til prisen er du netop landet på den rigtige hjemmeside. Her hos tvoginternet.dk er vi eksperter i internet, bredbånd og wifi og kan derfor hjælpe dig igennem junglen af internetudbydere. Der kan være rigtig mange grunde til, at du leder efter det bedste internet og i denne artikel vil vi guide dig igennem og besvare dine spørgsmål omkring internet.

Der er mange ting du skal tage højde for når du vælger nyt internet. Hvor hurtig skal forbindelsen være, hvor mange skal være online på samme tid og hvordan er forbrugsmønsteret på internettet. Derudover skal du overveje placeringen af din router. Har du nogle bærende vægge som kan forstyrre forbindelsen eller skal routeren være gemt i et skab bag køleskabet? Alt dette har indflydelse på hvor god dækning du har i din hus eller lejlighed.

Hvad er det bedste internet til gaming?

Når du spiller computer på internettet kræver det en ordentlig forbindelse. For at finde det bedste internet til gaming skal vi gå i dybden med download og uploadhastigheder. Det kræver en del internetforbindelse at spille online multiplayer spil som Fortnite eller Counter-Strike og det er vigtigt at spille ikke lagger eller hakker. Derfor vil vores anbefaling være, at du går efter en internetforbindelse på over 200 mbit. Har du en større familie som skal være online samtidig skal du op på over 500 mbit – især hvis der også bliver streamet serier og film på samme netværk.

Derudover vil vi anbefale dig, at du spiller computer med et LAN kabel i din computer og ikke via det trådløse netværk. Så vil du være sikker på, at du ikke lagger i spillet. Det er fordi, at på det trådløse internet deler du forbindelsen med de andre på wifi, men på LAN-kabel har du forbindelsen til dig selv, da du er direkte forbundet til routeren.

Hvad er det bedste internet til streaming?

Streaming kræver en stabil og god internetforbindelse. Når du skal streame er der konstant pres på dit internet, og det kræver derfor, at dit trådløse internet er det bedste i branchen. Når det kommer til hastigheden af dit internet så kommer det an på hvad du streamer. Hvis du streamer en 720p HD film kræver det omkring 20 mbit internetforbindelse. Går du op i en Full HD 1080p film skal du helt op på 30-40 mbit og hvis du skal til at streame 4K skal du over 100 mbit. Vi anbefaler dog, at du får dig en kablet internetforbindelse hvis du skal streame 4K film.