Billigt internet & TV

Hvis du leder efter billigt tv og internet er du kommet til den rigtige side. Som vores navn antyder er vi eksperter i at finde det rigtige bredbånd til dig til den rigtige pris. I vores oversigt kan du finde de partnere vi samarbejder med, og vi har givet dig et nemt overblik og de billigste internetforbindelser i Danmark.

Er du en af de 94 pct. af danskerne som dagligt er på internettet og skal du bruge noget billigt internet er du kommet til det rigtige sted. Hos tvoginternet.dk er vi eksperter i at finde gode stedet at købe dit internet hvor både hastigheden, kundeservice og prisen er god.

Du har sikkert oplevet at din internetforbindelse er ustabil eller har problemet med at koble dig til din router. Det kan løses med den rigtige internet router som du ofte får tilsendt fra dit internetselskab. YouSee sender dig en 5GHz router som er helt ny fra 2020. Den har rigtig god rækkevidde som kan levere WIFI til et helt rækkehus eller en normal størrelse villa.

Sådan finder du det billigste internet i Danmark

Vi er alle på udkig efter at spare penge, og hvis din spareplan inkluderer det billigste internet i Danmark er du havnet det rigtige sted. Vi samarbejder med Adservice som leverer os en tabel som du ser ovenover. Den viser dig en liste over billige internetudbydere, og der er helt sikkert en som matcher dit behov.

Bor du i en lille lejlighed og skal bare bruge det absolut billigste internet er det en god idé at kigge i vores oversigt. Her har vi samlet de steder vi mener det vil være en god idé at kigge på priser inden du køber nyt internet. Du skal kigge efter bindingsperiode, download hastighed og upload hastighed. Vi skriver mere om senere i denne artikel hvorfor det er vigtigt at have god downloadhastighed når du skal streame film eller har en teenager som gamer på internettet.

Bredbånd eller internet – hvad er forskellen?

Når du skal til at finde nyt internet kan du hurtigt blive forvirret. Nogle kalder det for bredbånd, men hvad er egentlig forskellen på internet og bredbånd? Bredbånd er en betegnelse for lynhurtigt internet. Det skal ses som kontrast til det gamle modem og var da det blev lanceret en revolution indenfor internet. Det er i det danske sprog blevet en kendt talemåde ligesom internet. Så næste gang du hører ordet bredbånd skal du blot tænkte ‘hurtigt internet’.

Fordele og ulemper ved trådløs internet

Det er enormt svart at have trådsløst internet men ikke altid lige smart. Det kommer meget an på dine internetvaner hvad der er det smarteste for dig, men som udgangspunkt skal du have et kabel i din computer hvis du skal bruge dit internet til en af følgende ting:

  • Gaming på internettet
  • Streaming af HD film
  • Download af store filer
  • Chromecast af 4K kvalitet

Hvordan kan det så være? Jo, når du bruger en trådsløs forbindelse skal du altid forvente lavere hastighed internet end ved ethernet. Det er fordi, at der altid går noget forbindelse tabt via luften. Det kan også være, at du har noget andet elektronik der forstyrrer forbindelsen. De mest typiske er mikrobølgeovne, køleskab, Sonos og lignende ting. Det kan også være, at du har en bærende væg i din lejlighed eller hus som har lagt metal ind i sig. Det kan forstyrre forbindelsen rigtig meget, og nogle gange gøre det umuligt at bruge sit trådsløse internet i køkkenet hvis der er en bærende væk imellem.

Download og upload hastighed – hvad er det?

Når du skal ud og finde nye internet skal du kigge efter hvilke hastigheder der bliver tilbudt. De er altid delt op i to ting: Download og upload. Alt efter dit behov skal du overveje at skrue op og ned for disse hastigheder. Hvis du f.eks. skal streame Netflix på flere devices på én gang vil det kræve højere hastighed end hvis du kun skal streame på én device.

Download: Download hastigheden bruges når du surfer på nettet og bruger facebook. Det er den tid det tager at hente siden ned fra internettet og til din computer. Denne bruges også når man spiller computer på nettet, og når du streamer en film. Hvis du skal hente en stor fil som du har fået sendt via e-mail vil det også være din download hastighed der har indflydelse på dette. Kort sagt: Download = Når du henter ting fra internettet ned på din computer

Upload: Din upload hastighed bruges når du sender ting til andre. Det kan være, at du sender e-mails med store filer, streamer din computerskærm via Skype eller Teamviewer eller seeder med uTorrent. Kort sagt: Upload = Når du sender ting fra din computer og ud på internettet

Her er vores anbefalinger til hastigheder du bør ramme:

  • Udelukkende Facebook og surfe på nettet: 10Mbit/2Mbit
  • Gaming på PC: 50Mbit/10Mbit
  • Streaming på én device: 50Mbit/10Mbit
  • Streaming på flere devices: min. 200Mbit/20Mbit