YouSee TV & Internet

Med YouSee kan du få billigt internet og gode TV pakker med alt det fjernsyn du kan ønske dig. YouSee er Danmarks største udbyder af både internet og TV og har derfor naturligt et langt større område de dækker. Det er både de store byer, men også ude på landet og i de mindre byer har YouSee lagt kabler ud. Derfor er det altid en sikker beslutning at vælge en tv-pakke fra YouSee.

Se de hastigheder YouSee tilbyder:

Når du vælger YouSee kan du vælge mellem mange forskellige internet pakker. De har alt fra grundpakken der næsten ikke indeholder noget til de større pakker der indeholder rigtig meget. Nogle af dem har erotiske tv kanaler, og andre af dem har sport. Ligemeget hvilken en du vælger kan du være sikker på, at du altid mangler én af de kanaler du rigtig gerne vil bruge. Derfor kan det være smart at vælge bland-selv pakkerne som indeholder meget mere indhold en de normale pakker.

Spar penge hos YouSee med billigere internet

Når du handler hos YouSee kan du med fordel spare penge ved at have på internet og TV hos samme udbyder. Det fungerer lidt ligesom hos forsikringsselskaberne hvor du får samlerabat hvis du har flere ydelser hos samme udbyder. Du kan f.eks. spare op til 100 kroner om måneden ved at have den store TV-pakke og tilvælge en 1000 mbit forbindelse. Det er lige så hurtigt som fibernet så du kan både streame, game og arbejde på samme netværksforbindelse. Det smarte med YouSee internet er, at du får leveret internet igennem tv-signalet. Du skal derfor ikke have lagt nye kabler i dit hus eller lejlighed.

YouSee rabatter til andelsforeninger

Hvis du bor i en andelslejlighed kan der være fordel ved at gå flere sammen hos YouSee. Her kan du nemlig få attraktive rabatter hvis I er flere husstande der køber internet på samme tid. Det er ligemeget om det er internet eller TV – I får en ‘virksomhedsaftale’ hvor der er større rabatter at hente. Da vi, i min personlige andelsforening, skulle have denne rabat var vi kun 10 der fik internet – så det tyder på, at din andelsforening ikke behøves at være særlig stor for at opnå rabatten.

Derudover vil YouSee gerne lægge kabler gratis ud i bygningen til dem der mangler en udgang til deres net. Vi fik lagt helt nye kabler gratis i vores bygning tilbage i 2016, og det har vi lige siden været meget glade for.

YouSee bredbånd og TV

YouSee tilbyder meget forskelligt bredbånd og TV. I denne tekst kan du få et godt overblik over de forskellige muligheder du har med YouSee.

YouSee tilbyder:

  • Bredbånd (Hurtigt internet)
  • TV
  • Streaming
  • Mobilt Bredbånd
  • Fastnet
  • Hybrid bredbånd
  • Mobilabonnement
  • Mobiltelefoner

Lad os gennemgå den én af gangen. Bredbånd er et udtryk for lynhurtigt internet. Der er ingen forskel på billigt fibernet og bredbånd i daglig tale. TV er en af YouSee’s kernekompetencer – altså TV-kanaler direkte på dit TV igennem dit TV-signal. Streaming er en stor del af YouSee, og med Xee kan du streame både film og serier. Med mobilt bredbånd fra YouSee har du mulighed for at surfe på nettet ligemeget hvor du er. I gamle dage var det en USB med sim-kort du satte i din computer, men i dag kan det også fås som trådløs device du kan have liggende i din taske. Fastnet fra YouSee siger sig selv. Det er en telefon i dit hus eller lejlighed som er en fastnet forbindelse. Med hybrid bredbånd har YouSee mulighed for at få internet ud i de afkroge af Danmark hvor der normalt ikke er så god forbindelse. Her får du en kombination af 4G og telefonstikket som vil give dig en god og solid forbindelse på helt op til 100 mbit. Det sidste YouSee tilbyder er mobilabonnement og mobiltelefoner som YouSee kører som en del af TDC. Her har du mulighed for at samle det hele hos YouSee og derfor spare penge på de samlepakker vi tidligere nævnte.